LAAT CHRIST DE GIER U TERUGBELLEN!

  RIJOPLEIDING IN STAPPEN

  RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. De naam zegt het eigenlijk al. Je leert rijden in stappen. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst. Je eerste stap is meestal een huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 46 scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets.

  Na afronding van de eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst. Wij nemen deze toetsen af, zodat je in vertrouwde omgeving de toets maakt.

  In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. In de derde toets kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen. Daarnaast komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

  de voordelen van ris op een rijtje:
  • Fors hoger slagingspercentage.
  • Hoge kwaliteit aan de rijopleiding.
  • Stap-voor-stap aanpak.
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer.
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingenkaart.
  examengarantie

  Doordat wij Rijopleiding In Stappen geven krijg je als leerling examengarantie. Indien je zakt krijg je het tweede examen gratis, exclusief de rijlessen.