LAAT CHRIST DE GIER U TERUGBELLEN!

  Zelfverzekerd op weg!

  Je krijgt bij autorijschool de Gier les van Christ de Gier. Je wordt volgens afspraak thuis, op school of ergens anders opgehaald. Bij autorijschool de Gier krijg je altijd les in dezelfde auto.

  Examengarantie

  Doordat autorijschool de Gier de rijopleiding in stappen geeft krijg je als leerling examengarantie. Indien je zakt krijg je het tweede examen gratis, exclusief de rijlessen.

  Tussentijdse toets

  Na ongeveer 3/4 deel van je totaal aantal lessen worden je vorderingen door een examinator getest met een tussentijdse toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Tijdens deze toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en na afloop krijg je advies over de onderdelen waaraan nog gewerkt moet worden. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het examen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Bovendien kun je tijdens de toets vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen voor het examen. Uit onderzoek is gebleken dat de slagingskans door een tussentijdse toets toeneemt.

  Gezondheidsverklaring

  Om deel te kunnen nemen aan het verkeer is het belangrijk dat je gezond bent, dit is van belang voor jezelf en andere weggebruikers. Deze gezondheidsverklaring moet je zelf invullen en aanvragen bij het CBR, dit kan op hun website. Deze verklaring moet binnen zijn voordat je op praktijk examen kan gaan.

  Examen

  Het examen is de afsluiting van je rij-opleiding Het CBR kijkt of je goed in staat bent om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Veiligheid van jezelf en anderen staat daarbij centraal. Als je rijvaardigheid voldoende is om zelfstandig de weg op te kunnen, krijg je een Verklaring van rijvaardigheid.