Wil je snel contact ?

Vul je telefoonnummer in
en we bellen je snel terug.

slagingspercentage

Ris

Rijopleiding in Stappen
RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. De naam zegt het eigenlijk al. Je leert rijden in stappen. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst. Je eerste stap is meestal een huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 39 scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets.

Na afronding van de eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst. Wij nemen deze toetsen af, zodat je in een vertrouwde omgeving de toets maakt.

In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. In de derde toets kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen (dit geldt niet voor motorexamens). Daarnaast komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

De voordelen van RIS op een rijtje:
* Fors hoger slagingspercentage.
* Hoge kwaliteit van de rijopleiding.
* Stap-voor-stap aanpak.
* Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer.
* Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingenkaart.

cbr ris 2 to drive bob